MK aften hos Skin of Nature

Jeg har i denne måned inviteret Majbritt Krewald fra MK olier, til at komme og fortælle om hendes fantastiske olier, som hun selv har udviklet, i sin tid til hendes datter som i en tidlig alder fik hud-udfordringer. Flere og flere har nu brugt olierne, og har fået fantastiske resultater, hvilket Majbritt vil komme og fortælle meget mere om.

Maybritt er en stærk kvinde med en god udstråling og en fantastisk historie. Ikke alt er nemt i livet, men det er også en af de ting MK Oils rigtig gerne vil hjælpe med, da overskud og velvære bliver boosted når man har indtaget et shot. Ligesom at huden altid er sund, ren og glødende. Det er nemlig alt fra eksem, acne og psoriasis til ømme led, vægttab og en markeret krop, det kan have en stor effekt på, så vi har det godt, og fortsætter med det.

Kom og hør mere fredag den 28 februar kl. 18-20 hvor Majbritt vil dele smagsprøver ud. Det koster 100,- at deltage, som skal betales ved tilmelding.

Du kan tilmelde dig via online booking under events: http://plw.to/332

  • Smagsprøver
  • Kun 20 % kommer ude fra , men hele 80 % kommer inden fra – Kom og hør hvad du kan forvente
  • Vi vil byde på gode rabatter på produkter denne aften
0%
SPECIAL TILBUD

Brug lidt tid. Forkæl dig selv. Du fortjener det.

Book nu og få 25% på dine samlede behandlinger ved at booke mere end en behandling på en gang. Oplys koden samle tilbud. Dette tilbud er kun gældende en gang pr. person, tilmeld den månedlige nyheds mail for faste tilbud.

TILMELD NYHEDS MAIL & BOOK NU